Étterem a Lutzban Budaörs

Bemutatkozás

Éttermünk az áruház első emeletén található, önkiszolgáló jellegű. Elegáns és kényelmes bútorzattal felszerelt, légkondícionált, tágas helyszínen várunk, alapvetően magyaros jellegű, esetenként mediterrán fogásokkal, kiadós adagokkal és konszolidált árakkal.


Napi menü ajánlat

2023.12.05., kedd

Menü I.

Karalábéleves
Sült tarja , párolt káposzta (G,L)
2180.-

Menü II.

Karalábéleves
Rántott csirkeszárny (L)
2180.-

Napi ajánlat:

Csülkös bableves
Tőkehal filé ropogós bundában (L)
Holstein sertés szelet (G,L)
Mátrai borzaska
Székelykáposzta (G)
Olivás-fetás csirkemell (G)
Grízes tészta (L)
Túrós palacsinta

G=Gluténmentes
L=Laktózmentes


SZÉP kártyát is elfogadunk!


Elérhetőségek

Nyitvatartás

Hétfő10:00 – 19:00
Kedd10:00 – 19:00
Szerda10:00 – 19:00
Csütörtök10:00 – 19:00
Péntek10:00 – 19:00
Szombat10:00 – 19:00
Vasárnap10:00 – 18:00

Cím

2040 Budaörs, Kinizsi u. 5.

E-mail

lmn001@invitel.hu

Üzletvezető

Kis Barbara

Konyhafőnök

Györgyi Róbert

Feliratkozás hírlevelünkre

* mező kitöltése szükséges

Az LMN Catering kft. az ezen az űrlapon megadott információkat arra használja fel, hogy kapcsolatba léphessen Önnel, valamint értesülhessen naponta frissülő étlapunkról, akcióinkról, vagy éttermünket érintő fontos információkról.

Bármikor meggondolhatja magát, ha rákattint a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mail láblécében, vagy felveszi velünk a kapcsolatot a 2040lmn.catering@gmail.com címen. Az alábbi kattintással elfogadja, hogy az Ön adatait a jelen feltételeknek megfelelően dolgozhatjuk fel. Az adatkezelés célja: gazdasági reklámot is tartalmazó e-mail hírlevelek, napi menü küldése a feliratkozók részére. Az adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása [GDPR 6. cikk (1) bek. a) pontja.]. A kezelt személyes adatok típusa: azonosítószám, feliratkozás dátuma és időpontja, email cím, a direkt marketing célú megkereséshez adott hozzájárulás. Az adatkezelés időtartama: a felhasználó hozzájárulásának visszavonásáig.

A Mailchimp marketing platformot használjuk. A feliratkozással elfogadja, hogy az adatait a Mailchimp megkapja feldolgozás céljából.További információ a Mailchimp adatkezelési irányelveiről