Étterem a Lutzban Budaörs

Bemutatkozás

Éttermünk az áruház első emeletén található, önkiszolgáló jellegű. Elegáns és kényelmes bútorzattal felszerelt, légkondícionált, tágas helyszínen várunk, alapvetően magyaros jellegű, esetenként mediterrán fogásokkal, kiadós adagokkal és konszolidált árakkal.


Napi menü ajánlat

2024.05.21., kedd

Menü I.

Húsleves cérnametélttel (L)
Zöldbab főzelék, sült debreceni
2280.-

Menü II.

Húsleves cérnametélttel (L)
Karfiolos csirkemell (G)
2280.-Napi ajánlat!

Hideg gyümölcsleves
Csülkös bableves
Vörösboros marhapörkölt (G,L)
Tőkehalfilé, ropogós bundában (L)
Baconos- tejszínes gnocchi, aszalt paradicsommal
Rántott camambert
Paprikás burgonya (G,L)
Magyaros csirkemell steak (G)
Aranygaluska


G=Gluténmentes
L=Laktózmentes

Ebédelni 11:00-tól lehetséges!


SZÉP kártyát is elfogadunk!


Elérhetőségek

Nyitvatartás

Hétfő10:00 – 18:00
Kedd10:00 – 18:00
Szerda10:00 – 18:00
Csütörtök10:00 – 18:00
Péntek10:00 – 19:00
Szombat10:00 – 19:00
Vasárnap10:00 – 18:00

Cím

2040 Budaörs, Kinizsi u. 5.

E-mail

lmn001@invitel.hu

Üzletvezető

Kis Barbara

Konyhafőnök

Györgyi Róbert

Feliratkozás hírlevelünkre

* mező kitöltése szükséges

Az LMN Catering kft. az ezen az űrlapon megadott információkat arra használja fel, hogy kapcsolatba léphessen Önnel, valamint értesülhessen naponta frissülő étlapunkról, akcióinkról, vagy éttermünket érintő fontos információkról.

Bármikor meggondolhatja magát, ha rákattint a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mail láblécében, vagy felveszi velünk a kapcsolatot a 2040lmn.catering@gmail.com címen. Az alábbi kattintással elfogadja, hogy az Ön adatait a jelen feltételeknek megfelelően dolgozhatjuk fel. Az adatkezelés célja: gazdasági reklámot is tartalmazó e-mail hírlevelek, napi menü küldése a feliratkozók részére. Az adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása [GDPR 6. cikk (1) bek. a) pontja.]. A kezelt személyes adatok típusa: azonosítószám, feliratkozás dátuma és időpontja, email cím, a direkt marketing célú megkereséshez adott hozzájárulás. Az adatkezelés időtartama: a felhasználó hozzájárulásának visszavonásáig.

A Mailchimp marketing platformot használjuk. A feliratkozással elfogadja, hogy az adatait a Mailchimp megkapja feldolgozás céljából.További információ a Mailchimp adatkezelési irányelveiről