Étterem a Lutzban Budaörs

Bemutatkozás

Éttermünk az áruház első emeletén található, önkiszolgáló jellegű. Elegáns és kényelmes bútorzattal felszerelt, légkondícionált, tágas helyszínen várunk, alapvetően magyaros jellegű, esetenként mediterrán fogásokkal, kiadós adagokkal és konszolidált árakkal.

Az étterem mellett gyermekjátszó van kialakítva, állandó ovónői felügyelettel.


Napi menü ajánlat

2020.10.27., kedd

Menü I.

Tejfölös gombaleves
Fahéjas-almás csirkemell

Menü II.

Tejfölös gombaleves
Hentestokány

Napi ajánlat

Bableves füstölt csülökkel
Tőkehal filé ropogós bundában
Szűz sült vörösboros szilvával
Konfitált kacsamell színesborsmártásban
Bácskai rizseshús
Spagetti Carbonara
Burgonyafőzelék, vagdalt
Gundel Palacsinta
SZÉP kártyát is elfogadunk!


Elérhetőségek

Nyitvatartás

Hétfő10:00 – 19:30
Kedd10:00 – 19:30
Szerda10:00 – 19:30
Csütörtök10:00 – 19:30
Péntek10:00 – 19:30
Szombat10:00 – 19:30
Vasárnap10:00 – 18:30

Cím

2040 Budaörs, Kinizsi u. 5.

Telefonszám

06 70 320 7408

E-mail

lmn001@invitel.hu

Üzletvezető

Nádorfalvi László

Konyhafőnök

Czirkos Gyula

Feliratkozás hírlevelünkre

* mező kitöltése szükséges

Az LMN Catering kft. az ezen az űrlapon megadott információkat arra használja fel, hogy kapcsolatba léphessen Önnel, valamint értesülhessen naponta frissülő étlapunkról, akcióinkról, vagy éttermünket érintő fontos információkról.

Bármikor meggondolhatja magát, ha rákattint a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mail láblécében, vagy felveszi velünk a kapcsolatot a 2040lmn.catering@gmail.com címen. Az alábbi kattintással elfogadja, hogy az Ön adatait a jelen feltételeknek megfelelően dolgozhatjuk fel. Az adatkezelés célja: gazdasági reklámot is tartalmazó e-mail hírlevelek, napi menü küldése a feliratkozók részére. Az adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása [GDPR 6. cikk (1) bek. a) pontja.]. A kezelt személyes adatok típusa: azonosítószám, feliratkozás dátuma és időpontja, email cím, a direkt marketing célú megkereséshez adott hozzájárulás. Az adatkezelés időtartama: a felhasználó hozzájárulásának visszavonásáig.

A Mailchimp marketing platformot használjuk. A feliratkozással elfogadja, hogy az adatait a Mailchimp megkapja feldolgozás céljából.További információ a Mailchimp adatkezelési irányelveiről